avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 841 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Vanzare auto PJ
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Vanzare auto PJ

Buna ziua! Am vandut o masina de pe firma cu factura scadenta la 30 zile. Am scos-o din financiar si noul proprietar a inregistrat-o la financiar, fara inmatriculare in circulatie. Daca s-au scurs cele 30 de zile si cumparatorul nu a achitat factura si vrea sa inapoieze masina pentru ca nu o poate plati O POT REINSCRIE IN FINANCIAR? Cum?
Cel mai recent răspuns: claus77 , utilizator 20:44, 25 Mai 2018
una din variante este un contract de vanzare cumparare, el va vinde, firma va cumpara, pt ca inainte sa o puteti reinscrie dvs in financiar, mai intai trebuie sa o scoata el.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masina radiata frincu melania frincu melania buna ziua, as vrea sa va intreb cum pot radia masina parintilor mei care a fost vanduta cu toate actele iar noul proprietar nu vrea sa mai faca actele . am ... (vezi toată discuția)
Imputernicire auto jeoanesss jeoanesss Am cumparat o masina in 2012 si m-mam inregistrat la impozit cu ea la primarie in 30 de zile de la data cumpararii. Nu am reusit sa imi preschimb numerele de ... (vezi toată discuția)
Administratorul a vandut o masina a firmei prin contract de vanzare-cumparare de mana fara acordul asociatului unic onitza86 onitza86 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati un pic. Firma unde lucrez a avut mereu un singur asociat. In iunie 2010 , administratul societatii a vandut unei persoane ... (vezi toată discuția)