Sunt casatorit de 3 ani cu sotia mea eu plecat in strainatate ea ma inselat cu alt barbat si a ramas insarcinata cu el. Ea mia recunoscut totul si eu am iertato si vreau sa fie copilul pe numele meu si sa ne continuam viata asa cum e. Dar sotia spune ca vrea sa bag divort si sa fie copilul doar pe numele ei si dupa sa ne casatorim civil din nou se poate face asa ceva?
Buna ziua!
Referitor cumva la topicul acestei discuții doresc sa pun o întrebare.
Eu și sotia mea suntem in divort de un an de zile, avem doi copii impreuna, pentru care am convenit in cererea de divorț ca locuinta acestora sa rămân la ea.
Divorțul nu este încă finalizat, iar acum aceasta mi-a spus ca ca este insarcinata cu altcineva.
Întrebarea mea este...datorita faptului ca aceasta a ramas insarcinata practic încă in timpul căsătoriei, cu un divort pe rol, eu pot cere în instanta ca celor doi copii ai noștri sa le rămână locuinta la mine?
Nu imi e clara motivatia asa cum ati aratat-o. Sotia, ramanand insaarcinata cu altcineva, a gresit copiilor ei? Daca doamna nu a facut ceva in dezinteresul copiilor, incalcandu-le drepturi, de ce ar fi copiii indepartati de ea?
De un an de zile in divort poate era cazul sa ajungeti la o intelegere sau sa discutati cu un avocat despre ce inseamna divort si ce inseamna parinte, ar ajuta, pe termen lung, sa cunoasteti ambii asta ca sa puteti colabora in interesul copiilor dupa divort.
Paternitate
moonshadow
In cadrul unei casatorii, sotia ramane insarcinata cu un alt barbat.
Intervine un divort=D>.
Cum va putea acest \"alt barbat\", casatorindu-se cu mama ... (vezi toată discuția)