avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salariul luna iulie 2009
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salariul luna iulie 2009

Buna ziua.
Ma numesc Marius, sunt din Botosani, in aceasta vara am lucrat pentru o firma din Bucuresti (sau cel putin asa cred eu) ca agent de paza la un cazinou in Botosani. Va rog sa imi dati un sfat cum sa procez pentru a-mi recupera salariul pe luna iulie 2009. Eu am muncit din data de 22.06.2009 si ultima zi (noapte) de munca a fost 11.08.2009, din partea firmei am primit bani in 2 transe respectiv la sfarsitul lunii iunie si ce-a de a 2-a la inceputul lunii octobmrie. Dupa calculele mele mai am de primit bani pentru luna iulie, bani pe care ar fi trebuit primiti cu mult timp in urma. Societatea la care am fost angajat este Regent Security Prahova SRL cu sediul in Bucuresti, str. Aura Buzescu, nr. 5, sector 2, telefon 021.2509928, telefon dispecerat 0762200333. Cum sa procedez?
Cel mai recent răspuns: garbagekid , utilizator 17:25, 31 Octombrie 2009
Drpturile salariale neacordate se prescriu in 3 ani. Puteti solicita salariul neprimit in instanta, cu cerere la Tribunalul de domiciliu, sectia litigii de munca. Aceste cauze sunt scutite de taxe judiciare de timbru.
Doar asa cred ca primesc banii am sunat de nenumarate ori la ei, am trimis faxuri dar nimic. Multumesc frumos.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Codul muncii art. 55 lit. "b" garbagekid garbagekid Buna ziua. Daca se poate doresc o parere la cazul in care ma aflu: asta vara am fost angajat la o societate de paza si protectie care presta servicii unui ... (vezi toată discuția)
Nu am primit salariile integral sicoe florin sorin sicoe florin sorin ma numesc sicoe angelica cristina si sunt angajata la sc regent security prahova la un punct de lucru in Brad jud Hunedoara in calitate de agent paza. in luna ... (vezi toată discuția)
Folosire date personale Silviu12345 Silviu12345 Buna ziua, in urma cu 2 saptamani am fost rugat de catre unchiul si matusa mea sa le conduc duba cu agenti de securitate pana la bucuresti si inapoi deoarece ... (vezi toată discuția)