avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 520 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Plangere penala , abuz in serviciu la preot
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Plangere penala , abuz in serviciu la preot

Mormantul unde este inmormantat bunicul si tatal meu a fost dat sau vandut de preot la o ruda mai indepartata de a mea. Va rog sa-mi spuneti daca pot sa fac plangere penala sau civila
Cel mai recent răspuns: crisard , utilizator 07:03, 29 Mai 2018
Mormantul fiind proprietatea cui? Ati platit la timp chiria pentru mormant?
Este proprietatea biserici, din cate stiu eu , biserica nu vinde morminte cu acte trecute prin notariat. Este o foaie cu stampila parohiei cu drept de concesiune..Preotul urmeaza sa fie pensionat si incerca sa faca ordine in acte... pana acum 1-2 ani majoritatea locurilor de veci nu aveau acea hartie. Da , suntem la zi cu acea taxa care trebuie platita biserici

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

loc de veci Vasile Radu Vasile Radu In urma cu un an de zile am cumparat un loc de veci, cu acordul bisericii, pentru a construi un cavou. Pentru aceasta am chitanta care dovedeste ca am platit ... (vezi toată discuția)
Dreptul asupra unui loc de veci vali-03 vali-03 Buna ziua. Ma confrunt cu o problema legata de locul de veci in care sunt inmormantati bunici din partea mamei. Pe aceste locuri de veci dintr-o zona rurala ... (vezi toată discuția)
Donatie loc de veci Stroe Mariana Stroe Mariana Buna ziua, am obtinut un act de donatie a unui loc de veci, sunt nepoata grad 5 rudenie, preotul de la cimitir nu vrea sa imi faca actul de concesiune pe ... (vezi toată discuția)