avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 314 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Parbriz spart in trafic.
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Parbriz spart in trafic.

In timp ce ma deplasam cu autoturismul propriu pe autostrada de la roata masinii care rula in fata mea a sarit o piatra care mi-a fisurat parbrizul. Se poate repara parbrizul pe baza RCA a masinii de la care a ricosat piatra daca soferul acesteia recunoaste faptul si se face constatarea amiabila ? Va multumesc .
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:20, 27 Mai 2018
Se poate inlocui parbrizul pe baza RCA persoana care isi asuma evenimentul rutier soldat cu pagube materiale

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Piatra sarita de la roata masinii proprii in parbrizul altei masini c.ionescu c.ionescu Astazi am fost oprit in trafic de conducatorul unui autoturism care rula in spatele meu spunindu-mi ca de la roata masini mele i-a sarit o piatra si parbrizul ... (vezi toată discuția)
Accident auto cu pagube materiale, rezolvat prin înțelegere. ulterior proprietarul celeilalte mașini îmi cere bani în plus, ce se poate face în această situație? AlinaCecilia AlinaCecilia Am patinat pe un drum si a sarit o piatra spargand geamul altei masini, m-am inteles cu proprietarul sa-i cumpar geam si sa-l montez ajungand undeva la 150 de ... (vezi toată discuția)
Parbriz spart de un camion, soluţionare eveniment mattilat mattilat Mă deplasam cu autoturismul personal din direcţia X înspre Y pe XY. Am ajuns din urmă camionul pe care nu l-am depăşit, fiind în zona de acţiune a ... (vezi toată discuția)