avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Violența domestică
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Violența domestică

Am fost lovită de către soț ,am dovada cu certificat medico-legal ,5 zile de recuperare medicala plus concediu medical cod 06, urgenta medico chirurgicala..soțul lucrează la MApN..daca depun plângere împotriva lui, își pierde serviciul? Sau ce repercusiuni poate avea? Și dacă vreau sa înaintez cerere de divorț la care ,pe lângă părăsire de domiciliu,adulter ,depun și această plângere..pot câștiga custodia copilului nostru (6ani)?
Ultima modificare: Duminică, 27 Mai 2018
DanielaLenutaNicolae, utilizator
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 10:56, 28 Mai 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara,
Nu stiu ce repercursiuni va avea la locul de munca dar va sfatuiesc sa solicitati URGENT divortul si un ordin de protectie.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună ziua!
Solicitați un ordin de protecție, dând valența legii 217/2003; pentru motive temeinice, într-o săptămână îl aveți.
Solicitați în paralel desfacerea căsătoriei din culpa exclusivă a soțului; din cele
învederate, există șanse să obțineți autoritatea părintească exclusivă!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort Sandra-Gabriela Sandra-Gabriela Buna ziua.Vreau sa divortez de sot,dar nu stiu cum.Sfatui-ti-ma,va rog!Sunt disperata.Am un baietel de 10 ani si vreau sa stiu ce sanse am sa castig custodia ... (vezi toată discuția)
Divorț, certificat medico-legal agresiune fizică Hnsadmig Hnsadmig Buna ziua! Am scos un certificat medico-legal pentru agresiune fizică . Îl vreau pentru a-mi folosi in instanță la divorț . La mijloc sunt și 2 copii ... (vezi toată discuția)
Divort Alexandra Panta Alexandra Panta Buna seara am o problema ași vrea sa divorțat de soțul meu avem o fetita de 2 ani impreuna el are foarte mari probleme cu alcoolul e violent verbal si fizic ... (vezi toată discuția)