avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2014 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Intabulare teren
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Intabulare teren

Buna ziua! Am cumparat in 2009 un teren de 10 ari dintr-o bucata de 2 hectare a proprietarului. Acesta are titlu de proprietate dar eu doresc intabularea parcelei mele cumparate. La momentul achizitionarii terenului am facut un contract de mana cu 2 martori in care se mentioneaza ca se obliga sa ma ajute cu demersurile pt intabulare. M au tot amanat timp de 9 ani iar acum doresc sa imi construirsc o cabana in acel loc dar inainte am nevoie ca terenul sa fie intabulat pt obtinerea autorizatiei de construire. Exista posibilitatea de a putea realiza intabularea prin instanta in baza contractului de vanzare cumparare realizat de mana cu cei 2 martori?
Vanzarea unui teren trebuie facuta obligatoriu prin act autentic, adica sa mergeti la notar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare parcela dintr-un teren nedezmembrat inca sorel_789 sorel_789 Buna ziua, V-as ruga sa ma ajutati cu cateva sfaturi/idei : Doresc sa cumpar o parcela de 550mp dintr-un teren mare, de 18500mp. Proprietarii terenului, ... (vezi toată discuția)
Titlu de proprietate MihaiG. MihaiG. buna seara ...ma numesc mihai sunt stabilit in Italia de 9 ani .. acum cateva zile sa ivit o problema in legatura cu un teren pe care 5 luni in urma l am ... (vezi toată discuția)
Tatăl meu a cumpărat in. 1981 terenul de 10 ari a construit ... mariaiza mariaiza Tatăl meu a cumpărat in. 1981 terenul de 10 ari a construit casa in 1988 fiindcă avea deja o proprietate a plătit o amendă contractul de cumpărare ... (vezi toată discuția)