avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Redactare hotarare judecatoreasca
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Redactare hotarare judecatoreasca

Buna ziua,
Mama mea a avut un dosar la judecatoria Buzau, hotarare ce s-a pronuntat pe 7 martie. De atunci asteapta redactarea. Stiam ca termenul de redactare este de 30 zile. Inteleg o amanare de careva zile, de o saptamana, ba chiar si doua .... dar de trei luni??? A depus cere de urgentare fara rezultat. De la arhiva ii spune sa mai depuna alta cerere. Are nevoie de aceasta hotarare. Cui se poate adresa pentru solutionare.
La Registratura se depun cererile privind urgentarea motivarii. Mai exista posibilitatea depunerii unei astfel de cereri si la CSM.
Sunt frecvente cazurile cand redactarea unei hotarari dureaza si 6-7 luni sau mai mult.Puteti reveni cu o cerere .un memoriu la conducerea instantei si eventual la CS M.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotărâre partaj neredactata de 3 luni marianaandrei marianaandrei Bună ziua.Am și eu o întrebare m-am judecat cu soțul la partaj bunuri mobile și imobile pronunțarea a fost pe data de 16 05 2016 urmând sa aștept ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. care ar fi termenul maxim în care o instanță civilă ... Adi Lungu Adi Lungu Bună ziua. Care ar fi termenul maxim în care o instanță civilă - judecătorie de sector - , trebuie să trimită părților motivarea soluției? Mă ... (vezi toată discuția)
Hotărâre neredactata de peste 30 zile de la pronuntare. apelul în ce termen se mai poate depune? cyan cyan Au trecut peste 30 zile de la pronuntare iar hotararea nu a fost încă redactata. Petentul a fost la registratura și a solicitat hotararea pentru a face ... (vezi toată discuția)