avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 870 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Silent miner
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Silent miner

Buna ziua . De curand am primit atasat de un fisier , un silent miner ( program ce mineaza criptomonede in backgroung ) . Aceasta actiune de a trimite un astfel de program si de a folosi resursele victimei in scopuri materiale proprii se poate trage la raspundere ?
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 04:20, 2 Iunie 2018
Da, este in principiu criminalitate informatica. Insa... prinde orbu' scoate-i ochii (nici pentru Politie nu e usor sa-i prinda).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, ma numesc alexandru și am 24 ani. as dori sa ma ... Alexandru mitu Alexandru mitu Bună ziua, ma numesc Alexandru și am 24 ani. As dori sa ma ajutați cu o problema am o \"oferta\" de a lua un împrumut la o banca din Spania numele bănci ... (vezi toată discuția)
Protectie creatie impotriva furtului Sever Simion Sever Simion Fiul meu a scris o carte si vrea sa o publice in format electronic. Inainte de publicare, cum bine stiti, se da la editat si proof reading adica o verificare ... (vezi toată discuția)
Metoda accidentul oltul oltul nu inteleg cum nu pot sa fie prinsi escrocii care fac inselatorii cu metoda accidentul.....dupa contul bancar e usor de prins..sau dupa ce primesc banii ... (vezi toată discuția)