avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Partaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Partaj

Buna.Cota parte intr-un proces de partaj poate fi 80%-20% daca ambele parti au contribuit in mod egal la dobandirea bunurilor comune mobile si imobile?Nici una din parti nu a avut bunuri proprii ,dobandite inainte de casatorie sau venituri proprii
Cel mai recent răspuns: Nina1 , utilizator 18:25, 30 Mai 2011
Procesul de partaj se afla pe rolul Judecatoriei din mai 2009. S-au realizat expertizele pentru constructie (imobil) si bunuri mobile. Ex sotul nu a mai platit ratele la banca, ca atare banca a deschis actiune de executare silita pentru imobilul care se afla in partaj. In imobil sunt toate bunurile mobile ce se afla si in expertiza bunuri mobile. Cine va lua bunurile mobile in momentul in care se va recurge la vanzarea imobilului prin licitatie daca partajul nu s-a finalizat?
Cu stima
Buna seara,
Pentru bunurile mobile ce sunt trecute pe expertiza depusa la dosarul de partaj nu s-a realizat atribuirea de catre instanta pentru parti. Acestea se afla in imobilul ce va fi scos la vanzare prin licitatie de catre banca.
Din bunurile mobile trecute pe lista expertului vreau sa iau cateva din ele si sa le mut in alta localitate- bunuri de stricta necesitate. Trebuie instiintata partea adversa sau instanta de judecata sa-mi fie atribuite lucrurile in lotul meu? Ex sotul poate face plangere penala impotriva mea daca iau aceste bunuri?
Cu stima
In cate exemplare trebuie sa depuna reclamantul documente la dosar? Este necesar sa depuna un exemplar pentru instanta si un exemplar pentru parat?
Cu stima

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care este procedura? Nina1 Nina1 Buna ziua, Sunt in proces de partaj si am cateva nelamuriri in ceea ce priveste procedura achitarii taxei de timbru. Nu am venituri si vreau sa formulez ... (vezi toată discuția)
Dreptul familiei, probleme nirama nirama Buna ziua, va rog frumos sa-mi dati niste sfaturi priliminare! Avem un ap. de 2 cam. si sunt nevoit sa accept divortul, dar nu si partajul egal, pt. ca nu as ... (vezi toată discuția)
Proces partaj eu1984 eu1984 Buna ziua Va rog sa ma ajutati cu cateva raspunsuri : - ce presupune un proces de partaj pentru un apartament ? Am inteles ca pentru pornirea acestei ... (vezi toată discuția)