avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 257 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Contractul de chirie
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Contractul de chirie

Am un contract chirie din 2015, de buna credință, achit chiria și utilitățile luna adică pe luna în curs, în baza unui proces verbal de predare, proprietarul nu îmi asigura toate utilitățile necesare, sunt la zi cu utilitățile și chiria, mai mult ma deranjează, face zgomot, atât el cât și ceilalți chiriași, după ora 22.00.
L-am informat ca vreau liniște și utilitățile sa le am dacă eu le achit lunar, nu înțelege mai grav a mărit chiria și utilitățile și eu am achitat integral mărit, am dovezi în acest sens.
Cum pot sa îl fac sa am minimul de utilități asigurate, nu a făcut nici o investiție în garsoniera închiriată acum 3 ani. Ma minte luna de luna ca va aduce îmbunătățiri,dar nu îmi asigura utilitățile pe care le achit și rămân cu promisiune.
Am contract de închiriere între mine și proprietar, perfect valabil.

Alte discuții în legătură

Întrebare mioara țugui mioara țugui Locuiesc într-un bloc de garsoniere, (unde majoritatea sînt închiriate la tot felul de indivizi dubioși, drogați, etc.), la etajul 1. Vecina de la etajul ... (vezi toată discuția)
Chirie restanta la stat, compensare cu valoare imbunatatiri ContSters216223 ContSters216223 Am restanta la chirie.Am gasit pe internet,daca ai facut imbunatatiri,ti se scade din suma (chiria)datorita primariei.Bineinteles ca se poate justifica acele ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am si eu o nelamurire cu privire la un contract de ... Vladutz1999 Vladutz1999 Buna ziua! Am si eu o nelamurire cu privire la un contract de inchiriere.Sunt nevoit sa ma mut dupa doar o luna de la semnarea lui si as vrea sa stiu daca ... (vezi toată discuția)