avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1136 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concurs manager
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concurs manager

In situatia in care fostul manager contesta in instanta decizia de demitere din functia de manager , postul nu se poate scoate la concurs decat atunci cand va fi solutionata aceasta cauza.

Ex: la ambulanta bihor managerul a fost demis in urma controlului directiei de sanatate publica si controlul anrmap . in prezent conducerea este asigurata de un manager interimar . Fostul manager a cerut atat suspendarea cat si anularea deciziei in instanta . cererea de suspendare a fost respinsa de 2 ori iar fondul se judecat in 22.11.2009. Se poate scoate postul la concurs inainte de finalizarea cauzelor in instante . mentionez ca politia economica a inceput urmarirea penala fata de acesta iar anrmapul solicita curtii de conturi un control la ambulanta . A 2 rugaminte ...curtea de conturi poate refuza controlul?
Cel mai recent răspuns: Matei Eugen Marius , utilizator 21:33, 1 Noiembrie 2009
1.postul se poate scoate la concurs insa angajarea trebuie sa astepte finalizarea cercetarilor.
cititi si Legea nr. 94/1992 priv. curtea de conturi unde sunt scrise atributiile ei.
Ultima modificare: Duminică, 1 Noiembrie 2009
ContSters87904, utilizator
Matei Eugen Marius a scris:

In situatia in care fostul manager contesta in instanta decizia de demitere din functia de manager , postul nu se poate scoate la concurs decat atunci cand va fi solutionata aceasta cauza.

Ex: la ambulanta bihor managerul a fost demis in urma controlului directiei de sanatate publica si controlul anrmap . in prezent conducerea este asigurata de un manager interimar . Fostul manager a cerut atat suspendarea cat si anularea deciziei in instanta . cererea de suspendare a fost respinsa de 2 ori iar fondul se judecat in 22.11.2009. Se poate scoate postul la concurs inainte de finalizarea cauzelor in instante . mentionez ca politia economica a inceput urmarirea penala fata de acesta iar anrmapul solicita curtii de conturi un control la ambulanta . A 2 rugaminte ...curtea de conturi poate refuza controlul?

nu prea inteleg.Prima fraza e o afirmatie?Daca da, in ce temei legal nu se organizeaza concursul...mai ales ca interimatul nu poate dura mai mult de 6 luni pet anumite posturi, iar solutionarea contestatiilor paote dura cu mult peste acest termen.
nu este o afirmatie ! am uitat sa pun semnul intrebarii !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inlocuire interimar tory_bei tory_bei La ultima sedinta de consiliu de administratie s-a hotarat scoaterea postului de manager la concurs. Unitatea se afla in stadiu de primire dosare si ... (vezi toată discuția)
Carte de munca Matei Eugen Marius Matei Eugen Marius Buna ziua, ma scuzati pt deranj, dar as avea nevoie de ajutorul dvs. Recent am promovat un examen pt postul de inspector-auditor in cadrul serviciului de ... (vezi toată discuția)
Dupa o plangere prealabila ... ce fac ? loara123 loara123 am mai discutat pe acest forum pe aceasta problema insa am nevoie de putina indrumare. Deci, am fost data jos de pe functia de sef serviciu, urmare a OUG, fara ... (vezi toată discuția)