avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 724 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna seara
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna seara

As vrea să mă puteti ajuta,am făcut greșeală să iau o echipa de băieți pentru renovarea unui apartament,nu am contract cu ei,am dat și suma de 8500 Ron înainte de a termina lucrarea,toate materialele au fost distruse,tapetul s a dezlipit,tavanul de rigips a crăpat Intr o săptămână,cum as putea proceda,unde as putea sa mă adresez?Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 20:44, 29 Mai 2018
Bună seara!

Dacă nu vă înțelegeți cu ei, demersul pe care-l aveți la îndemână s-ar putea materializa într-o acțiune în răspundere civilă contractuală, fondată pe neîndeplinirea corespunzătoare a obigațiilor contractuale.
În virtutea principiului consensualismului, contractul este valabil și verbal încheiat, fiind admisă proba cu martori împotriva unor profesioniști.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare datorie persoana fizica msgen msgen Cum as putea recupera o datorie la un imprumut acordat unei persoane fizice prin transfer bancar (am specificat clar in transfer ca este imprumut) in aprilie ... (vezi toată discuția)
Raspundere angajatului HliAny HliAny Buna ziua! Cum poate fi tras la raspundere, legala, angajatul in cazul unui prejudiciu adus firmeni sau o amenda. In ce contact se trece acest aspect? (vezi toată discuția)
Decizie de kafka. pe ce îmi pot baza contestaþia în anulare? selfdefender selfdefender Trebuie să formulez o contestaţie în anulare, dar nu ştiu unde s-ar putea încadra motivele, dintre cele menţionate în C.proc.civ. În decizia nr. ... (vezi toată discuția)