avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Avocat tradator
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Avocat tradator

Buna ziua.......pe scurt......avocata s-a cam saturat de procesul care se desfasoara in alta localitate ( fapt pt. care mi-a cerut onorariu dublu) si vrea sa faca intelegere cu partea adversa, in sensul sa renunt la procesul in care EU am fost data in judecata, urmand sa platesc toate cheltuielile aferente........practic s-a dat de partea "dusmanului" meu......unde pot sa ma adresez sa depun plangere?....si ce rost are?....poate ca sunt toti mana in mana la barou......va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ioannen , utilizator 17:35, 5 Aprilie 2025
Sunt cam in aceeași situație. Avocata este la 200 km de mine. Nu-mi răspunde nici la email, nici la mesaje scrise, nici la telefon...
Părerea mea este că avocații in România sunt controlați de serviciile secrete, că să piardă procesele împotriva statului.

Avocat Tabrea Alexandru a scris:

Discutați cu doamna avocat, probabil veți ajunge la o soluție de compromis.
Dacă totuși sunteți indisolubil
legat de suspiciunea unei "trădări" luați-vă avocat din alt județ.
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort eivasuc eivasuc Intr-un divort la o judecatroie din Romania, avocatul Reclamantului mi-a cerut \"onorarariu \"si pentru \" AVOCATUL\" Reclamantului (curator), care din cate ... (vezi toată discuția)
Nelamurire imputernicire avocatiala. ... Crisstel Crisstel Buna ziua. Am o nedumerire in legatura cu o imputernicire avocatiala. Stiu ca este un tipizat care se distribuie avocatilor la inceputul fiecarui an sau la ... (vezi toată discuția)
Soluții în cazul unei „trădări” amariusflorin amariusflorin Bună. Ce s-ar putea face în cazul în care un avocat, în timpu unui proces „trece în tabăra adversă”. În afară de angajrea altuia deoarece ... (vezi toată discuția)