avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 735 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Relatia cu autoritatile Factura de gaze exagerat de mare- cui ma adresez?
Discuție deschisă în Relatia cu autoritatile

Factura de gaze exagerat de mare- cui ma adresez?

Buna seara,
Va rog sa-mi spuneti carei institutii ma pot adresa (gen Protectia Consumatorului) in afara de firma furnizoare de gaz, pentru a putea lamuri o problema cu o factura de gaz, in valoare de 800 euro, in conditiile in care, max. de consum intr-o luna de iarna este de aprox. 200 euro.
Mutumesc anticipat!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mulțumesc frumos!
Voi studia ceea ce mi-ati trimis.
Seară bună!
Asemenea!

Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Factură de gaz estimată sebestyenrozalia sebestyenrozalia Am optat pentru autocitire contor gaz. În luna aceasta am uitat să transmit indexul şi am primit o factură estimativă puţin spus exagerată. La ... (vezi toată discuția)
Regularizare factura gaz corecta ! ContSters226071 ContSters226071 buna ziua! eu sunt consumator casnic de gaze naturale, avand contract cu autocitire LUNARA si beneficiez de ajutor de caldura LUNAR = 262 ron. facturile ... (vezi toată discuția)
Tva factura regularizare electrica. Soleirolia Soleirolia Am primit recent factura de regularizare pt. energie electrica pe perioada februarie-august 2010 (precedentele facturi inregistrand un consum estimat). As dori ... (vezi toată discuția)