avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Partaj la divort
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Partaj la divort

Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati sa inteleg ceva. Am divortat de curând si am incheiat un act de lichidare, prin care s-au stabilit cotele de 0/100, in favoarea mea. Fostul sot a declarat ca nu a contribuit cu nimic la achizitia apartamentului. Am scos si alte acte de intabulare, in care este precizat dreptul de proprietate in favoarea mea. Mai am nevoie de partaj, in acest caz? Notarul ne este prieten si a spus ca nu mai e nevoie. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 11:48, 30 Mai 2018
Are dreptate notarul. Numai este nevoie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua ! pentru un divort, am o intrebare pt cine ma poate informa cu privire ... nicu_is nicu_is Buna ziua ! Am o intrebare pt cine ma poate informa cu privire la un divort. Avem impreuna un copil minor, apartamentul in care suntem amandoi proprietari. De ... (vezi toată discuția)
Partaj dupa 6 ani de la divort liliche liliche E VORBA DE UN PRIETEN: a divortat in urma cu 6 ani insa nu a facut partajul. Ar dori sa il faca acum. Ce costuri implica ? e vorba de 1 apartament cu o ... (vezi toată discuția)
Rezolvare acte eneelena eneelena IN URMA ACTULUI DE PARTAJ FACUT IN IUNIE 2015 TREBUIE FACUT UN ALT ACT IN CARE SE CEDEAZA SUMA DE 21000 euro care au ramas in partaj la sot in schimbul ... (vezi toată discuția)