avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1129 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Compensare in bani pentru CO neefectuat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Compensare in bani pentru CO neefectuat

Buna ziua,

In februarie 2018 m-am angajat intr-o companie cu 24 zile de CO/an conform CIM si cu mentiunea "in cazul noilor angajati, concediul de odihna se acorda dupa minim 6 luni de zile de la angajare" conform CCM. Acum cateva zile mi-am inaintat demisia si as vrea sa stiu daca am dreptul la o compensare in bani a zilelor de CO aferente lunilor lucrate, in conditiile in care nu am 6 luni de la angajare.

Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:39, 30 Mai 2018
Da, aveti dreptul la compensarea în bani a zilelor de CO aferente perioadei lucrate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul de odihna in cazul demisiei andreea elena andreea elena doresc sa-mi dau demisia.nu stiu exact cum e cu concediul.am avut concediu de odihna toata luna august.daca incep din ianuarie,februarie in alta parte cate ... (vezi toată discuția)
Cine ma poate ajuta si pe mine? adrian_huned adrian_huned Am lucrat la o firma aflata actualmente in insolventa, am primit astazi decizia de preaviz din 03.08.2009 prin care sunt anuntat ca incepand de ieri 03.08.2009 ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de o parere va rog serbancati serbancati Buna ziua.. Am si eu o nelamurire privind fostul meu loc de munca...Am avut contract de munca inregistrat cu data de 1 Noiembrie 2007 si , in data de 15 ... (vezi toată discuția)