avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune fara un mostenitor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune fara un mostenitor

Avem urmatoarea situatie, vrem sa facem succesiunea dupa bunica noastra decedata, momentan eu locuiesc pe pamantul ei, mai am 4 frati si 3 veri, bunica a avut 3 copii, marian, ion, gheorghe, toti sunt decedati, marian are 2 copii, gheorghe 1 copil si ion 4 copii dintre care si eu, fratii mei si verii sunt de acord sa renunte la dreptul lor de mostenitor in favoarea mea, problema este ca copilul lui gheorghe (verisoara mea) este plecata de foarte mult timp si nu avem cum sa dam de ea, cum pot sa termin succesiunea si sa fav titlu de proprietate pe acel pamant?
Pe care mentionez ca de cand m am nascut acolo am stat (57 ani). Platesc impozit si taxe de 22 de ani.
Va rog mult sa ma ajutati, multumesc.
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 22:30, 30 Mai 2018
O citați prin publicitate. Eventual solicitați la evidentă persoanelor date despre ea. Cel mai probabil va fi nevoie sa faceti proces si sa o chemați in judecata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezbatere succesiune fara un mostenitor Florin582 Florin582 Avem urmatoarea situatie, vrem sa facem succesiunea dupa bunica noastra decedata, eu locuiesc pe pamantul ei, mai am 4 frati si 3 veri, bunica a avut 3 copii, ... (vezi toată discuția)
Succesiune, situatie dificila?? Florin582 Florin582 Buna ziua, situatia este următoarea. Exista un teren al cărui proprietar este străbunica (decedata) ea avand 3 copii; Marin, Gheorghe, Ion (decedați). ... (vezi toată discuția)
Moștenire după bunica Isthrt Isthrt Buna ziua. As dori sa imi dați un raspuns, dacă se poate, la următoarea situație : tatăl meu a decedat de doua săptămîni si momentan dezbatem ... (vezi toată discuția)