avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Contractul de prestari servicii trebuie tradus de un ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Contractul de prestari servicii trebuie tradus de un traducator autorizat si dupa legalizat sau nu este acceptata doar traducerea, fara legalizare?

Buna ziua, sunt un PFA care vrea sa intocmeasca un contract de prestari servicii (copywriter) cu o firma americana! Contractul poate fi intocmit pentru o perioada mai mare de 12 luni? Contractul va fi intocmit in engleaza..firma din america va semana si scana documentul, iar eu o voi printa si il voi semana si eu.. Am inteles ca voi fi obligata sa prezit documentul la un eventul control ANAF.. Am nevoie de o traducere legalizata sau doar de traducerea care poarta semnatura unui traducator autorizat?
Buna ziua!
Contractul poate fi semnat pe o perioada mai mare de 12 luni.
In cazul unui control, important este sa aveti contractul semnat. Va recomand sa imprimati si mesajele email prin care ati transmis/primit contractul semnat/spre semnare. Traducerea o puteti deja avea ori, in cazul mentionatului control, o puteti prezenta ulterior.
Fiind un inscris sub semnatura privata, nu puteti face traducere legalizata, ci doar autorizata.
Numai bine,
Silviu Hristodorof

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Traducere legalizata tibi2 tibi2 Buna ziua, Trebuie sa traduc legalizat niste documente din polona in romana. Documentele le-am primit pe email de la firma din Polonia si au semnatura ... (vezi toată discuția)
Factura prin email? raduma raduma Ma ocup cu web design. Clienti mei sunt din SUA. Cum pot trimite o factura prin email? Contabilul meu zice ca trebuie sa listez factura, sa o semnez, sa o ... (vezi toată discuția)
Declaratie sau procura din america dariad dariad Ma aflu in urmatoarea situatie: Fiica din SUA, cu dubla cetatenie (romana si americana), trebuie sa faca o Declaratie de renuntare la succesiune sau o Procura ... (vezi toată discuția)