avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Buget ESTIMAT!
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Buget ESTIMAT!

Buna ziua!
Suntem o Fundatie,care am semnat un Acord de Cooperare cu Consiliul Judetean,in temeiul prevederilor art.91 alin..(6) lit.a si ale art.97 din Legea 215/2001,in vederea finantarii si realizarii in comun a unui eveniment de interes public judetean,pentru care am depus un BUGET ESTIMAT,cu 9 puncte.Cu ocazia decontarii cheltuielilor,per TOTAL ne-am incadrat in suma alocata,dar la unele puncte,cheltuiala a fost mai mare decat am estimat,iar la alte puncte cheltuiala a fot mai mica,
La prezentarea decontului nu ni se aproba cheltuielile de la punctele care au fost depasite,fara a ni se accepta compensarea de la punctele la care cheltuiala mai mica.
Va rog respectuos sa ne spuneti daca este legal si care prevederea legala,avand in vedere:
-per total ne-am incadrat in suma alocata!!!
-este un buget ESTIMAT,la inceputul organizarii evenimentului.

Cu stima,
Cel mai recent răspuns: viorel55 , utilizator 00:50, 31 Mai 2018
Nu, judecatile se fac ca la stat. Pentru fiecare capitol de cheltuieli, se respecta bugetul alocat, in consecinta se angajeaza cheltuieli in aceasta limita. Nu se admit "compensari". Trebuie sa fiti atenti pe viitor la cum faceti bugetele estimate, pentru ca la randul ei, entitatea publica, trebuie sa bugeteze fiecare capitol de cheltuieli intocmai dupa bugetul aprobat ptr dumneavoastra. Niciodata la stat cheltuielile nu se judeca "la gramada".
Ultima modificare: Joi, 31 Mai 2018
viorel55, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordare bonuri de masa intreprindere publica pana la aprobare bvc danced danced Buna ziua. Conform legii 142/1998 art. 1 alin 2) tichetele de masa se acorda in limitele BVC APROBATE. Conform OG 26/2013 - art. 8 alin. 1) - „(1) Până ... (vezi toată discuția)
Durata contract servicii capitolul cheltuieli curente tudornico tudornico Am o situatie în care am incheiat un contract de servicii cursul lunii martie si in contract este mentionata posibilitatea de prelungire , dupa 31.12., fara ... (vezi toată discuția)
Cum licitez? lin-len lin-len Cum licitez proiectarea (P.T., DTAC, DE) pentru construirea unor locuinte sociale, pe unitate/ locuinta sau pe numarul total al acestora? Mentionez faptul ca ... (vezi toată discuția)