avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensionare!
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensionare!

Buna ziua,
Ma numesc Florin Popa si va rog sa-mi răspundeți si mie la o intrebare! Conform legii eu ar trebui să ies la pensie in anul 2020! Dupa asta aș mai vrea sa lucrez in strainatate câțiva ani! Este posibil? Mentionez ca am deja lucrați cinci ani in Franta!
Va multumesc,
Cu stima
Florin Popa
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:38, 1 Iunie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti lucra in strainatate dupa iesirea la pensie din Romania.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata pentru persoane care lucreaza in strainatate Fpopa60 Fpopa60 Buna ziua, Ma numesc Florin Popa si lucrez cu contract de munca in strainatate. As dori sa știu daca pot plati la pensie pentru anii in care nu am fost ... (vezi toată discuția)
Pensionare pt cei care lucreaza in strainatate nastasia_anca nastasia_anca Buna-ziua.Ma numesc Anca Nastasia,am 55 de ani,nascuta in 1956,am lucrat 27 de ani in Romania si grupa 3 ani;actual lucrez in Italia cu documente de 3 anide ... (vezi toată discuția)
Este posibil să nu fie scutit un fost polițist de obținerea atestatului pentru pază ? popleontin popleontin Conform legii 333/2003 actualizata in 2017 .la art 38 alin 5 este specificat urm: politisti,cadre militare care au dovada ca au lucrat minim un an sunt scutite ... (vezi toată discuția)