avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 305 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... vreau sa trec masina de pe numele sotiei pe numele meu
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

vreau sa trec masina de pe numele sotiei pe numele meu

Ce acte trebuiesc intocmite pentru a putea trece masina de pe numele sotiei pe numele meu.Certificatul de inmatriculere si cartea masinii sunt pe numele sotiei
Ultima modificare: Miercuri, 30 Mai 2018
stoicavasile, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 09:31, 31 Mai 2018
Incheiati document de transmitere a dreptului de proprietate asupra vehiculului in favoarea sotiei
Puteti incheia act de donatie sau contract de vanzare cumparare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proaspăt proprietar auto, pot vinde mașina soției? amiali amiali Buna seara! Sunt proprietarul unui autoturism de 2 săptămâni si ma confrunt cu următoarea situație: am achiziționat un auto. din alt județ, am încheiat ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare autoturism pe numele sotiei Visarex Visarex Buna ziua, O intrebare scurta: Vreau sa cumpar un auto din alt judet. Problema este ca vreau sa o inmatriculez pe numele sotiei, insa nu vreau sa o iau si ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! băiatul meu a achiziționat o mașină din germania. ... Ioan P Ioan P Bună ziua! Băiatul meu a achiziționat o mașină din Germania. Vreau să o trec pe numele meu când îi fac prima înmatriculare. Este nevoie de contract ... (vezi toată discuția)