avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 781 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... blocare carte funciara
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

blocare carte funciara

Buna ziua, doresc sa cumpar un teren al carui proprietar nu este roman si nici nu este acum in tara.Din aceasta cauza, alta forula de a-l face sa nu mai caute cumparator a fost aceea de a ii vira in cont o suma ca avans pt achizitionarea terenului din str...localitatea...am scris la observatii.Eu urmeaza sa am suma totala in urma vanzarii unei mosteniri, ceea ce stia ,,urma sa il anunt sa vina la acte in acel moment.Doar ca..el vine curand ignorand aceasta intelegere verbala. Intrebarea mea este cum procedez ,nu vreau sa pierd terenul,doar ca banii imi intra in cont cam in 14-20 zile. Ar trebui sa ne vedem marti la un notar ales de el.
Ultima modificare: Joi, 31 Mai 2018
poll1, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 15:37, 31 Mai 2018
Analizati oportunitatea incheierii de antecontract de vanzare sau promisiune bilaterala vanzare bun imobil-in cuprinsul caruia consemnati clauze privitoare la termenul final de plata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! va expun urmatoarea situatie: in luna mai am incheiat ... danieltan danieltan Buna ziua! Va expun urma toarea situatie: In luna mai am incheiat cu o persoana fizica un inscris - promisiune bilaterala de vanzare cumparare a unui teren, ... (vezi toată discuția)
Greseala de redactare promisiune bilaterala de vanzare cumparare diana8619 diana8619 Am facut luni un contract cu promisiune bilaterala de vanzare cumparare in care actul este redactat .eu cu fratele meu suntem vanzatori acestui apartament iar ... (vezi toată discuția)
Rezolutiune sau reziliere TYLER TYLER Buna ziua, tuturor! Ma confrunt cu o situatie: inscrierea intr-un antecontract de vanzare cumparare a unui bun imobil a unor clauze contractuale. Cunoscand ... (vezi toată discuția)