avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie alimentara din detasare
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie alimentara din detasare

Tatal copilului ( minorul are 12 ani) lucreaza in Germania prin detasare. Pt minor , firma angajatoare din Romania transfera 16% din venitul net aferent salariului minim pe economie. Are obligatia firma angajatoare sa declare si sa cumuleze toate veniturile angajatului, inclusiv cele din Germania, pt pensia alimentara ? Sau trebuie ca personal, in calitate de reprezenta ( mama) sa actionez in judecata tatal copilului in Germania pt a obtine conform sentintei 16 % din toate veniturile ?
Ultima modificare: Joi, 31 Mai 2018
Ana Ica, utilizator
Cel mai recent răspuns: Sobolan de tomberoane , utilizator 05:22, 1 Iunie 2018
Salariul din Germania este ocazional, si deci este un bonus acea diurna dau bani pt ca munceste in Germania.
Deci nu o sa castiga nimic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Munca in strainatate Ana Ica Ana Ica Cat timp se poate lucra prin detasare in Germania ? Daca o persoana lucreaza de ani de zile in Germania si este platit in Romania cu salar minim mai poate fi ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentare majorare Ela S Violeta Ela S Violeta In urma unui proces de divort cu un minor , prietenului meu i s-a stabilit pensie alimentara in cuantumul de 290 de lei . Pe atunci acesta lucra și câștiga ... (vezi toată discuția)
Urgent _salariul net luat in calcul pentru pensie alimentara tonica tonica Deoarece intentionez sa dau in judecata pe tatal copilului meu pentru pensie alimentara asi vrea sa stiu ce venituri intra in calcului salariului net. Sa fiu ... (vezi toată discuția)