avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie alimentare majorare
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie alimentare majorare

In urma unui proces de divort cu un minor , prietenului meu i s-a stabilit pensie alimentara in cuantumul de 290 de lei . Pe atunci acesta lucra și câștiga minimul pe economie . Acum , mama copilului a deschis proces pt majorarea pensiei alimentare . In ce condiții va avea câștig de cauza dacă prietenul meu nu mai lucrează ? Și ce act doveditor poate aduce ca nu este angajat? Doresc sa Menționez ca prietenul meu este la zi cu pensia alimentara , chiar dacă nu mai muncește
Cel mai recent răspuns: Sobolan de tomberoane , utilizator 21:40, 14 Iulie 2020
Buna ziua,
Domnul respectiv va trebui sa plateasca 1/4 din venitul net 9eventual minim daca nu munceste legal).
Ultima modificare: Marți, 14 Iulie 2020
gi-jane2, moderator
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Se va face adresa la ITM de catre instanta si se va verifica daca realizeaza la venituri si de asemenea si la ANAF. Dca nu are venituri legale se va raporta la venitul minim net din Romania.
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Va plăti oricum 25% din 1266 lei venitul minim pe economie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara. acum 3 ani, prin hotărâre judecătoreasca s-a ... starlight87 starlight87 Bună seara. Acum 3 ani, prin hotărâre judecătoreasca s-a stabilit custodia comună și, de asemenea, plata unei pensii alimentare de 1/4 din venituri. De ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara copil minor PopescuGabriela PopescuGabriela Buna ziua! Pentru calculul pensiei alimentare in cazul unui om care realizeaza venituri \"la negru\" - nu se platesc imp, contributii...fara contract de munca ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara ContSters159553 ContSters159553 buna ziua, fostului sot i s-a stabilit 33% din salariul minim pe economie pensie alimentara pentru cei doi copii ai nostri.eu am primit prin mandat postal ... (vezi toată discuția)