avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1439 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Bani incasati
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Bani incasati

Am firma srl de o zi.Ce trebuie sa fac cu banii încadrați cash?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 17:53, 2 Iunie 2018
Ii tineti la dumneavoastra la inceputul programului la locul desfasurarii activitatii si unde aveti inregistrata casa de marcat casa de marcat si registrul de casa caci soldul de la registrul de casa trebuie sa poata fi dovedit cu numerarul, fara alti bani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se procedează cu banii din casa de marcat într-un magazin în care se vinde marfa cu amănuntul? spake spake Buna ziua, imi puteti spune va rog cum se procedeaza intr-un magazin in care se vinde marfa cu amanuntul cu banii din casa? Toate vanzarile se inregistreaza ... (vezi toată discuția)
Casa de marcat Ana Marya17 Ana Marya17 Am și eu o problema.... După ce completez registrul de casa seara... A doua zi trebuie sa marchez pe casa de marcat soldul precedent? Și tot asa în fiecare ... (vezi toată discuția)
Urmează să îmi deschid un srl și aș dori să mă lămuresc în privința anumitor lucruri. vă rog să mă ajutați rrobert rrobert Urmeaza sa imi deschid un SRL si as dorii sa ma lamuresc cu anumite lucruri. Stiu ca trebuie sa colaborez cu un contabil, ceea ce voi face dupa ce ma voi ... (vezi toată discuția)