avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Incetare pensie de intretinere
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Incetare pensie de intretinere

Achit de peste 16 ani pensie de intretinere la valoarea maxima specificata (pentru mine termenul de pana la a fost intotdeauna maximum si nu am contestat niciodata pentru o valoare mai mica) daca copilul va termina si masterul care este modalitatea de a se intrerupe poprirea pensiei (mentionez ca am fost operat de cancer si cum statul roman sau alte rude nu m-au ajutat cu nimic financiar si mai sunt inca sub control si tratament consider ca eu am fost practic cel aflat in nevoie de cativa ani de zile ...). Carei instante trebuie sa ma adresez si ce formular am de completat ? Multumesc anticipat pentru intelegere ... Copilul nu vrea sa renunte la primirea pensiei de intretinere si cu siguranta nu doreste sa se angajeze prea curand din ceea ce am discutat impreuna ...
Ultima modificare: Sâmbătă, 2 Iunie 2018
meli75, utilizator
Cel mai recent răspuns: ANDREEA 98 , utilizator 12:07, 4 Iunie 2018
Buna seara,
Solicitati, in momentul cand termina masteratul, incetarea platii si popriri.
Daca nu se sisteaza atunci va trebui sa va adresati instantei.
Pensia se pkateste pana la varsta de 24 ani, nu pana cand el termina masterul sau doctoratul.Nu trebuie sa va adresati nimanui doar nu o mai platiti.
Masterul se termina acum in luna iunie dar cu siguranta poprirea nu iar cei de la financiar nu fac nimic fara o sentinta definitiva deci cu alte cuvinte pana se termina birocratia (de a se respecta legea pana la urma) eu poate nu mai apuc ... ma simt ca si un detinut care a primit 10 ani de condamnare iar la terminarea ei ti se spune mai stai putin ...
26 de ani ....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara Denisa.happy Denisa.happy Am o intrebare va rog, daca instanta decide sa se plateasca pensie alimentara pana la terminarea studiilor ( facultatea) dar nu mai mult de 25 ani, pana cand ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara major caloian caloian Platesc copilului o pensie alimentara ,lunar,suma ce se opreste pe statul de plata cf.unei hotarari judecatoresti din 2009.Numai ca fata a terminat ... (vezi toată discuția)
Sistare pensie alimentara DeadMau DeadMau In ce conditii se poate obtine sistarea pensiei de intretinere a unui major la varsta de 24 de ani, care isi termina studiile de master? (vezi toată discuția)