avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Facturile Orange
Discuție deschisă în Executare silită

Facturile Orange

Bună ziua! Am nevoie de un răspuns urgent. Am făcut un abonament Orange acum un an. Plățile fiind la zi și recent am mai făcut încă un abonament, iar altul care este la un "prieten". În total 3 abonamente. De care eu folosesc 2 ca din cauza acelui prieten am un cost de 800 lei. Ce pot face în privința asta. Sunt angajat și doresc sa îmi păstrez abonamentele mele. Menționez ca abonamentul care îl folosește prietenul e cu tot cu mobil și avem o luna de când l-am făcut. Dacă firesc rezilierea trebuie achitata terminalul și dacă nu plătesc. Îmi poate afecta la credite bancare sau pot fi executat? Va rog sa îmi dați un sfat.
Cel mai recent răspuns: George565 , utilizator 02:59, 7 Iunie 2018
~ Conținut șters la cerere ~
Eu ma refer dacă acea persoana refuza. Adică se face ca ploua. Eu nu îmi permit sa plătesc atât de mult e aproape cât salariul meu. Ce pot face în privința asta? Ma afecta? Vreau un sfat urgent. Și menționez ca prietenul a făcut cost suplimentar.

Silvia Zaharia a scris:

Dacă obonamentul pentru prietenul Dvs. a presupus și primirea unui aparat telefonic, este mai dificil ca după o lună de zile, să solicitați rezilierea contractului.

Sfatul meu este, să discutați cu prietenul, care în realitate utilizează acest abonament și implicit aparatul și ori să achite el contravaloarea sumelor lunare, ori să încercați o cesiune a contractului pe numele acestuia.

Atâta timp cât plăție față de furnizor sunt efectuate la termenele scadente, nu are cum să vă afecteze obligațiile pe care le aveți față de alți creditori.

Nu as putea plăti dispozitivul și sa reziliez contractul și sa ridic în instanta acel prieten? Sau o modalitate sa scap...

Silvia Zaharia a scris:

Dacă obonamentul pentru prietenul Dvs. a presupus și primirea unui aparat telefonic, este mai dificil ca după o lună de zile, să solicitați rezilierea contractului.

Sfatul meu este, să discutați cu prietenul, care în realitate utilizează acest abonament și implicit aparatul și ori să achite el contravaloarea sumelor lunare, ori să încercați o cesiune a contractului pe numele acestuia.

Atâta timp cât plăție față de furnizor sunt efectuate la termenele scadente, nu are cum să vă afecteze obligațiile pe care le aveți față de alți creditori.

Nu as putea plăti dispozitivul și sa reziliez contractul și sa ridic în instanta acel prieten? Sau o modalitate sa scap...

Silvia Zaharia a scris:

Silvia Zaharia a scris:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu o firmă de recuperare andreea9219 andreea9219 Buna ziua.Sper ca cineva sa ma poata ajuta in situatia aceasta. De jumatate de an sunt sunata non-stop de catre cei de la Get Back Recovery. Cand spun non-stop ... (vezi toată discuția)
Reziliere abonament telefon mobil (orange) onez81 onez81 Buna ziua, In decembrie 2009 mi-am facut trei abonamente la orange doua pe durata a doi ani si unul pe un an, intre timp sotia a gasit un loc de munca in ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract telefonie mobila marianu marianu buna ziua,am un abonament de telefon de 4 -5 ani de 4 e,anul trecut in decembrie a expirat perioada contractuala,atunci am fost ofertat de iei pentru un ... (vezi toată discuția)