avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Procedura de solutionare a plangerii impotriva ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Procedura de solutionare a plangerii impotriva solutiei de clasare

In ce consta procedura propriu=zisa, speciala de control judecatoresc asupra legalitatii si temeiniciei solutiei de clasare avand in vedere lucrarile aflate la dosar si eventuale noi inscrisuri ?
Cititi procedura la art. 341 c.p.p.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, citatie judecatorie plangere clasare art340 ncpp sunteţi ... cristiibm cristiibm Buna ziua, CITATIE JUDECATORIE PLANGERE CLASARE art340 NCPP Sunteţi chemat în această instanţă, în calitate de petent în dosarul cu obiectul: ... (vezi toată discuția)
Completarea urmăririi penale Alin0989 Alin0989 Bună seara! Vă deranjez cu o întrebare despre un proces. nu am cunoștințe în domeniul juridic. Înainte de a posta aici am căutat pe google însă nu am ... (vezi toată discuția)
Confirmare renuntare viorelv viorelv Am fost citat la judecatorie pentru confirmare renuntare la urmarirea penala , am fost intrebat de catre judecatorul de camera preliminara daca sunt de acord ... (vezi toată discuția)