avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1156 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Depunere contestatie suspendare permis
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Depunere contestatie suspendare permis

Salut,

Doresc sa depun o contestatie pentru retinerea permisului.
Cum forumulez cererea pt certificatul de grefa daca dosarul nu e existent? As vrea sa depun cererea odata cu plangerea, insa pe cerere trebuie sa completez nr dosar, ce pun acolo daca nu il am inca?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Izabella Rădoi , Avocat 13:31, 4 Iunie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Imediat după înregistrarea plângerii contravenționale (contestația la care vă referiți) veți cunoaște numărul de dosar, îl completați pe loc pe cererea de certificat de grefă și o înregistrați și pe aceasta.
Ultima modificare: Luni, 4 Iunie 2018
Izabella Rădoi, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un mic ajutor, va rog: ridicare permis, certificat grefa, inceperea up AlexDragos AlexDragos Buna ziua. Problema mea este urmatoarea: Unui prieten i-a fost retinut permisul de conducere pentru o contraventie. Ulterior a facut contestatie, iar dupa ... (vezi toată discuția)
Recuperare permis klaudiu85 klaudiu85 in data de 05.10 vor fi 15 zile de cand permisul imi este retinut.1.daca trimit scrisoarea de contestatia prin curier la judecatorie in data de 04.10 si cer ... (vezi toată discuția)
Retragere cerere de chemare in judecata si restituirea taxei de timbru judiciar catre reclamant. Bizy Bizy Buna ziua, Va rog spuneti-mi si mie, daca am facut o contestatie la executarea silita, iar cererea a fost deja comunicata catre parat (o institutie publica), ... (vezi toată discuția)