avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 747 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale infiintare srl-discoteca
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

infiintare srl-discoteca

Buna seara,vrem sa infiintam un srl pentru a deschide o discoteca.Ne puteti ajuta cu informatii despre avizele ce trebuiesc obtinute?Am fi dorit ca o firma sa ne ajute pt a o infiinta,fiindca am inteles de la diferite cunostinte ca nu se iamai mult de 700ron pt infiintare.
Cel mai recent răspuns: titas68 , utilizator 09:06, 6 Noiembrie 2009
Din meu de vedere nu aveti nevoie de nici un fel de firma pentru a va ajuta intrucat aveti toate detaliile la indemana pe site-ul Oficiului Registrului Comertului.

[ link extern ]

De asemenea , pentru codurile CAEN reactualizate aveti un link la dispozitie!
[ link extern ] /

SUCCES!
B-)
Multumesc pt adrese,dar pana la urma am apelat la o firma si facem cu adresa in Ilfov fiindca in Bucuresti dureaza f.mult datorita grevei sunt multe dosare in asteptare.Daca intereseaza pe cineva ca si cost a fost 1000 ron(ne face si contabilitate).Cu multumiri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare firma Daria B. Daria B. Buna ziua, As vrea sa infiintez o firma ca sa pot emite facturi pentru serviciile prestate si nu stiu care varianta e mai buna si din punctul de vedere al ... (vezi toată discuția)
Documente si informatii utile ref. caen rev.2 2AS 2AS Pentru toti cei interesati, am postat la adresele de mai jos (sper sa functioneze!): cateva documente pe care le-am identificat eu pe Internet si pe care le ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma ing_Dumitrache ing_Dumitrache Cat costa si cat dureaza infiintarea unei firme noi tip SRL care sa aiba toate codurile CAEN? Va multumesc. (vezi toată discuția)