avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 904 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Este obligatoriu un contract de prestari servicii?
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Este obligatoriu un contract de prestari servicii?

Am un client din SUA pentru care fac aplicatii mobile. Eu am un PFA. Este. obligatoriu sa fac un contract cu el sau pot sa ii trimit facturi pur și simplu fara sa fie pe baza unui contract?
Ultima modificare: Marți, 5 Iunie 2018
tudor07, utilizator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 13:18, 5 Iunie 2018
Obligatoriu sa aveti un contract. de prestari servicii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa cod caen 6202 contract nataliaz nataliaz buna ziua! un pfa pe cod caen 6202 trebuie sa incheie contract cu un client aflat in Sua? Obiectul serviciului consta in consultanta web . Nu s-a solicitat ... (vezi toată discuția)
Facturare consultanta? idei? uscons uscons Am o curiozitate, avem cativa clienti pentru servicii software si consultanta, si o firma din SUA care ne va trimite personal in Romania; pot factura ... (vezi toată discuția)
Pfa prestari servicii freelancing / depasire plafon tva dorincornea dorincornea Am un PFA la norma de venit (cod CAEN 6202) si prestez servicii de consultanta IT exclusiv printr-o platforma online de intermediere pentru servicii de ... (vezi toată discuția)