avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 831 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Revizuire respinsa - inadmisibil
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Revizuire respinsa - inadmisibil

Ce actiune mai pot introduce dupa respinge revizuire ca inadmizibila?
Consultati un avocat, caile extraordinare de atac se exercita pentru motive strict si limitativ prevazute de lege, nu puteti depune aiurea, fara o analiza de caz.
Ultima modificare: Marți, 5 Iunie 2018
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum atac o decizie a curþii de apel? romeoiasi romeoiasi M-am judecat pe fond cat si pe Apel - recurs . Am contestat o decizie a unei institutii pentru anulare instanta de fond a respins actiunea. Am facut recurs ... (vezi toată discuția)
Schimbare program vizita copil 7 ani Bell3 Bell3 Buna ziua , dacă am pierdut toate apelurile la fondul divorțului și la apel 2 s-a dat hotărâre definitivă pot avea șansa să mai fac inca o recitire a ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, ce posibilitati mai ai de incercat si unde te mai ... Christianhen Christianhen Buna ziua, ce posibilitati mai ai de incercat si unde te mai poti adresa cand ai o hotarare definitiva in defavoarea ta. (vezi toată discuția)