avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna ziua, ce posibilitati mai ai de incercat si unde ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna ziua, ce posibilitati mai ai de incercat si unde te mai ...

Buna ziua,
ce posibilitati mai ai de incercat si unde te mai poti adresa cand ai o hotarare definitiva in defavoarea ta.
~ Conținut șters la cerere ~
Care sunt acestea ,va rog daca ma puteti ajuta? Nu am mai fost in situatii similare si nu stiu ce am de facut.
Angajati-va un avocat care sa studieze dosarul si sa va indrume corespunzator. Caile extraordinare de atac se exercita pentru motive strict si limitativ prevazute de lege, cu alte cuvinte, nu va ajuta cu nimic sa stiti care sunt caile extraordinare de atac, atat timp cat nu stiti in ce conditii le puteti exercita si daca sunt incidente in cazul dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, îmi.poate răspunde cineva ce se poate întâmpla ... Serbanrazvan1976 Serbanrazvan1976 Bună ziua, îmi.poate răspunde cineva ce se poate întâmpla cu dosarul sau cu sentința în cazul în care instanța a omis un lucru important din ... (vezi toată discuția)
Sentinta ali&savin ali&savin Buna ziua.As dori daca se poate un raspuns la urmatoarea intrebare.mai poate fi atacata o hotarare a curtii de apel iasi in care s-a respuns apelul ca fiind ... (vezi toată discuția)
Schimbare program vizita copil 7 ani Bell3 Bell3 Buna ziua , dacă am pierdut toate apelurile la fondul divorțului și la apel 2 s-a dat hotărâre definitivă pot avea șansa să mai fac inca o recitire a ... (vezi toată discuția)