avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 530 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua, îmi.poate răspunde cineva ce se poate ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua, îmi.poate răspunde cineva ce se poate întâmpla ...

Bună ziua, îmi.poate răspunde cineva ce se poate întâmpla cu dosarul sau cu sentința în cazul în care instanța a omis un lucru important din lege,respectiv la obligarea plății prejudiciului în solidar ,nu a stabilit gravitatea sau vina fiecarui inculpat în parte după cum prevede legea? 2, nu a audiat deloc pe parcursul întregului proces pe unul din inculpați. Pot ataca cumva sentința care este definitiva? Va mulțumesc!
Ultima modificare: Sâmbătă, 25 Septembrie 2021
Serbanrazvan1976, utilizator
Luati legatura cu un avocat care sa studieze dosarul dvs. Exista caile extraordinare de atac care se exercita pentru motiv strict si limitativ prevazute de lege.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, ce posibilitati mai ai de incercat si unde te mai ... Christianhen Christianhen Buna ziua, ce posibilitati mai ai de incercat si unde te mai poti adresa cand ai o hotarare definitiva in defavoarea ta. (vezi toată discuția)
Sentinta mai drastica primita la apel. Liviu 71 Liviu 71 Cu respect. In urma conducerii sub influenta alcoolului de peste 0.80 am primit la prima instanta amanarea aplicarii pedepsei de 8 luni de inchisoare, cu 2 ... (vezi toată discuția)
Timp de predare a inculpatului condamnat definitiv Roxana Popa Roxana Popa Buna ziua,cat timp are la dispozitie sa se predea un inculpat condamnat definitiv? Multumesc (vezi toată discuția)