Buna dimineata ,am achizitionat o motocoasa pe benzina de la Leroy Merlin,la care am primit 2 ani garantie,dupa o jumate de zi de functionare nu a mai mers deloc.Am duso inapoi la Leroy Merlin si dupa zece zile am fost sunat ca motocoasa o repara dar pe cheltuiala mea caci cica s-a supraincalzit si de aceea nu a mai mers.Nu mi se pare normal sa platesc reparatia eu si as dori sa stiu unde pot face plangere.Multumesc!
Este o problema ,anume acea ca trebuie temeinic analizat motivul pentru care produsuil s a
supra incalzit
Normal ,daca coasa a fost utilizata cu respectarea normelor daca a avut substanta de racire,
daca nu a fost supra solicitata sau nu a fost utilizata peste timpul prevazut de producator ,produsul fiind in garantie normal ar trebui ca reparatia sa fie suportata de catre service
Daca insa se constata ca nu au fost respectate conditiile de utilizare repartia trebuie sa o suportati dv
Puteti sesiza oficial autoritatea pentru protectia consumatorului
Legea garantiilor
booboo2011
Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati si pe mine, pentru ca in acest caz nu stiu ce sa fac. Am cumparat din magazinul X o masina de rindeluit \\"PROFESIONALA\\", ... (vezi toată discuția)