avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită termen contestatie
Discuție deschisă în Executare silită

termen contestatie

am inaintat o contestare a unui act la judecatorie cu 2 zile inainte de expirarea termenului de 15 zile prin posta cu recomandata si am primit solutionarea cazului cu motivul contestatie tardiva datorita termenului, nu se ia de baza data expedierii recomandatei, ce sa inteleg?
Cel mai recent răspuns: Rodica Ciobanu , Avocat 09:58, 2 Noiembrie 2009
trebuie sa fie luata in considerare data depunerii contestatiei la posta, astfel incat va sfatuiesc sa formulati recurs, dar sa verificati si actele de la dosarul dvs., pana la stabilirea termenului de judecata.
In acest caz, contestatia a fost depusa in termen....faceti recurs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie in anulare rosiorilor rosiorilor Sunt din Braila. La o hotarare a tribunalului Braila privind un litigiu de munca, am formulat recurs la Curtea de Apel Galati. In luna septembrie 2012, ... (vezi toată discuția)
Termen plangere contraventionala Fluturas28 Fluturas28 Bună ziua! In data de 30.01.2012 am fost amendată, procesul-verbal fiindu-mi înmânat pe loc. Am formulat plângere contravenţională, pe care am depus-o ... (vezi toată discuția)
Cerere de recurs nedatata leonida leonida am primit o cerere de recurs care este nedatata,am observat cand am vrut sa vad daca este depusa in termenul legal de 15 zile,ce pot face in acest sens,daca ... (vezi toată discuția)