avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Evacuare imobil
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Evacuare imobil

Buna ziua,
Am o intrebare :
Mi s-a retrocedat un imobil in urma unei revendicari pe L10.
In imobilul retrocedat locuia un chirias [chirias la stat] care a refuzat sa paraseasca imobilul. A notificat [ printr-un executor] ca nu poate parasi imobilul pt ca nu are alta locuinta. Dupa perioada de iarna am raspuns si i-am pus in vedere sa elibereze imobilul. Inca nu doreste.
Va rog sa-mi spuneti ce este de facut in aceasta situatie. Am auzit de ordonanta presidintiala. Este o solutie ?
Un proces in instanta pe evacuare lipsa titlu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evacuare fara proces - chirias in imobil retrocedat gianialex10 gianialex10 Buna ziua.Sunt chirias in imobil retrocedat pe legea 10. In anul 2007 afost retrocedat imobilul prin decizia primarului si ulterior noul proprietar ne-a ... (vezi toată discuția)
Evacuare locuinta retrocedata nicol70 nicol70 Pe scurt situatia sta in felul urmator: Prietenul meu, impreuna cu parintii locuiesc intr-un bloc nationalizat, cu chirie, care a fost retrocedat fostilor ... (vezi toată discuția)
Evacuare din spatiu a unui chirias care foloseste spatiul prin contract de comodat verbal cu proprietarul nicolauviorel nicolauviorel Un chirias foloseste un imobil cu destinatia locuinta in baza unui contract de comodat verbal cu un imputernicit, fara procura,al proprietarului care este ... (vezi toată discuția)