avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie alimentara

Dupa divort ,avem custodie comuna la copil de 10 ani.Tatal e plecat in Anglia de mai multi ani si plateste 400 ron pe luna si aia cu intarzieri de fiecare data de 2,3,4,luni.Il pot determina sa plateasca mai mult(1/4 din venitul lui din Anglia?Vine acasa 1 data ,sau de 2 ori pe an si intradevar a cumparat pt copil mai multe.
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 23:03, 6 Iunie 2018
Buna seara,
Daca stiti locul de munca din Marea Britanie va trebui sa va adesati instantei solicitand sa se formuleze si o adresa catre locul acela de munca si stabilirea pensiei in cuantumul legal.
Puteti obtine calcularea pensiei la venitul din UK (daca il puteti proba in instanta) sau la venitul minim din UK (daca faceti dovada resedintei lui pe teritoriul acestei tari).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot cere pensie crestere copil mai mare? GabiDiana GabiDiana In urma divortului ,am ramas cu custodie comuna ,fostul sot lucreaza in Anglia si plateste cu chin cu vai ,tot la cateva luni cate 400 ron pe luna .Nu am nici ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara irina petre irina petre As dori sa stiu daca tatal copilului meu( nu am fost casatoriti ) locuind in Anglia, cerand custodia comuna si pensie alimentara , se poate face referire la ... (vezi toată discuția)
Pot cere modificarea pensiei platite de fostul sot pentru copil ? cristinaamalia cristinaamalia Buna ziua, Am divortat prin notariat in urma cu 2 ani si am obtinut pensie de intretinere de la fostul sot 400 lei, custodie comuna bineinteles cu drept de ... (vezi toată discuția)