avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 815 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... valorificare grupa superioara de munca
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

valorificare grupa superioara de munca

Adeverinta care atesta incadrarea in gr ii demunca nu a fost valorificata de catre CJP Bv pe motiv ca documentul justificativ prin care s a facut nominalizarea ,respectiv decizia consiliului de administratie este din 27.12,2001 , data la care actele normative de incadrare in grupa erau aprogate ( Ordinul 50/1990, reeditat in 1994, pct 204, anexa 2+ art 3.) Adeverinta respecta toate cerintele legale si s a eliberat in baza documentelor justificative verificabile aflate in arhiva societatii. Si in carnetul de munca s a inscris acest aspect cu referire la acelasi document justificativ. Urmeaza sa contes decizia si va rog sa mi spuneti ce sanse am .
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:25, 18 Iunie 2018
Daca prezentati nominalizarea dvs. din CCM 2000 este cam acelasi lucru.
Am mentionat in primul mesaj cum trebuia facuta nominalizarea, legal, de catre firma pentru a nu exista contestatii din partea CJP.
Este dreptul dvs. sa faceti contestatie in instanta. Nu am de unde sti ce va decide instanta, care in urma expertizei tehnice judiciare in specializarea protectia muncii pe care o va dispune in dosar, va avea la dispozitie date precum cele mentionate in mesajele mele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inscrisuri carte de munca Bersfil Bersfil CJP imi refuza recunoasterea Grupei I de Munca , trecuta prin mai multe inscrisuri in Cartea de Munca (conform anexei I pct 25 Ord 50/1990 - in dreptul ... (vezi toată discuția)
Probleme juridice legate de pensii crisanvasile crisanvasile Am facut o sesizare la Petrom-OMV ptr.eliberarea unei adeverinte precum ca am activat in cadrul acestei companii 35 ani in conditii deosebite de munca ... (vezi toată discuția)
Grupa de munca nevalorificata la pensie danares1 danares1 O persoana a primit decizia de pensionare limita de varsta dar in calcul nu au fost inclusi si anii lucrati in grupa a - 2- a total 14 ani si 1 luna ani ... (vezi toată discuția)