avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1587 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum obtin un certificat mostenitor pt pensie pilon 2?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum obtin un certificat mostenitor pt pensie pilon 2?

Fostul sot a decedat avem un copil impreuna de 10 ani si vreau sa ma ajutati cum pot obtine un certificat mostenitor pt pilon2 pt a beneficia copilul de fondul adunat.Mentionez ca am fost divortata de fostul sot care a decedat ,pensie urmas primeste copilul.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 18:27, 7 Iunie 2018
Sa se dezbata succesiunea mai intai.. Va rog sa cautati pe net si sa cititi la sectiunea a 2 - a din Norma Autoritatii de Supraveghere Financiara nr. 7/2015 privind utilizarea activului personal net al participantului la un fond de pensii administrat privat.
Ultima modificare: Joi, 7 Iunie 2018
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire copil minor draganclaudiaiuliana draganclaudiaiuliana Buna ziua! Sotul meu, de care eu sunt divortata, a decedat in urma cu doua saptamani. Avem o fetita de 10 ani care este mostenitoare. El nu a avut nici un bun ... (vezi toată discuția)
Mostenire - succesiune k27lau k27lau In anul 2007, eram casatorit si am achizitionat impreuna cu fosta sotie un apartament prin credit ipotecat. In anul 2011, am divortat, de comun acord, nu am ... (vezi toată discuția)
O situatie neclara erikabadu erikabadu Buna ziua, Doresc sa va prezint o situatie : X casatorit cu 2 copii ramas vaduv Y casatorita cu 2 copii divortata (copiii raman la fostul sot) X si Y se ... (vezi toată discuția)