avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Înfiintare SRL- Declaratie asociat unic si ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Înfiintare SRL- Declaratie asociat unic si administrator trebuie la notariat?

Daca nu este, va rog sa îmi recomandați un template. Dosarul meu a fost amândat din aceasta cauza:
"Declaratie asociat unic si admin. conf. art. 69 OMJ 2594/c/2008 "

PS: Ana Maria Coma a recomandat ceva (în 2014), Mai este de actualitate ?
www.avocatnet.ro/forum/discu...
Ultima modificare: Joi, 7 Iunie 2018
adi4x, utilizator
Cel mai recent răspuns: adi4x , utilizator 07:33, 13 Iunie 2018
Pentru mai multa siguranța, am fost la notariat. Acolo am aflat ca era obligatoriu acest lucru. Sunt curios să aflu daca se putea face si la ONRC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept depunere formular 06 la registrul comertului amalia2009 amalia2009 Cine are dreptul sa completeze, semneze si sa depuna la registrul comertului cererea de depunere si/sau mentionare acte : asociatul unei firme, administratorul ... (vezi toată discuția)
Cesiune actiuni - titlu gratuit, formalitati la onrc Silvia Dumitru Silvia Dumitru Actionarul majoritar al unui SA (pers fizica),cesioneaza cu titlu gratuit actiunile unei alte persoane fizice.S-a intocmit contract cesiune la notariat. Ce ... (vezi toată discuția)
Pfa: radiere conform oug 44/2008 dre_andrei dre_andrei Salut, Am infiintat in 2007 un PFA. Toate bune si frumoase, norma de venit, eliberez facturi, iau banii. In aprilie 2011 depun actele pentru un credit si ... (vezi toată discuția)