Tatal meu este unul dintre mostenitorii unei matusi care a murit in iunie. Printre ceilalti mostenitori: un frate si o sora a defunctei si cei 2 frati ai tatalui meu. El nu este in tara si ar dori sa imi faca o procura pentru a ma imputernici pe mine in toate demersurile referitoare la dezbaterea mostenirii si a vanzarii de bunuri. Aceasta procura tb sa aiba si apostila de la haga? Cam cum ar tb sa sune in mare...pentru ca din propria mea experienta...daca aceste procuri nu sunt la obiect pot impiedica procedura in sine.
Depinde de tara unde se afla tatal dvs. de regula, se face o procura autentificata de un avocat sau notar care trebuie certificata de Consulatul Romaniei. Puteti suna direct la Consulat petnru a obtine informatiile necesare privitoare la forma procurii. tatal nu trebuie decat sa relateze ce anume doreste, continutul va fi redactat de asa maniera incat sa nu aveti probleme de reprezentare.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Succesiune
Robyegya
Pt efectuarea succesiunii dupa decesul tatalui nostru,eu si sora mea(ambele locuind in Grecia) i.am trimis mamei noastre procura facuta la un notar.Mama a ... (vezi toată discuția)
Masa succesorala
dod
Mama a murit acum 3 ani ,iar tata vrea sa deschida succesiune dupa mama. Noi suntem 4 frati iar 2 din frati sunt in strainatate IAR O SORA TREBUIE SA PLECE ... (vezi toată discuția)