avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Decizia nr. 8/2018 ÎCCJ s-a publicat in monitorul ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Decizia nr. 8/2018 ÎCCJ s-a publicat in monitorul oficial

Decizia nr. 8/2018, ÎCCJ sa publicat in monitorul oficial
Ultima modificare: Vineri, 8 Iunie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: nik69 , utilizator 12:36, 8 Iunie 2018
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Si oricum mai mult incurca pe cei care contesta in instanta procesele verbale caci pana la aceasta decizie unele instante sanctionau cu nulitatea absoluta iar altele cu nulitatea relativa.
De acum, toate instantele vor anula procesul verbal doar daca cel care contesta face dovada ca i s-a produs o vătămare care nu poate fi înlăturată decât prin anularea măsurii luate prin procesul verbal de contraventie.
Ultima modificare: Vineri, 8 Iunie 2018
ContSters82289, utilizator
la ce se refera a se face dovada ca i s-a produs o vătămare care nu poate fi înlăturată decât prin anularea măsurii luate prin procesul verbal de contraventie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie p.v. amenda circulatie auto. nik69 nik69 Decizia nr. 8/2018, ÎCCJ . -la ce se refera a se face dovada ca i s-a produs o vătămare care nu poate fi înlăturată decât prin anularea măsurii luate ... (vezi toată discuția)
Pe pv de contravenție întocmit în 9 ianuarie scrie anul 2018 în loc de 2019. am vreo șansă de câștig în instanță cu motivul acesta? Iustin. Iftode Iustin. Iftode Bună ziua, în data de 9 ianuarie 2019 am fost oprit de către un echipaj al politiei rutiere Iași pentru ca am fost surprins cu pistolul radar cu viteza de ... (vezi toată discuția)
Proces verbal de contraventie- locul Adrian9618 Adrian9618 Buna ziua! Se poate cere anularea unui proces verbal in conditiile in care la rubrica privind locul savarsirii contraventiei agentul constatator a notat doar ... (vezi toată discuția)