avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 995 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Ce mai pot face? Doresc autoritate părintească ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Ce mai pot face? Doresc autoritate părintească exclusivă pentru că tatăl copilului meu este violent

Bună ziua, am și eu o întrebare, unde sa mai merg sa mi se facă dreptate. Am stat în concubinaj 5 ani, în acest timp el trăia în Spania cu altcineva eu aici în România, nu am putut să-l vizitez niciodată din cauza celeilalte, între timp am nascut un băiețel, el a vrut să-l avortez însă eu nu l am omorât, nu și la recunoscut copilul decat obligata de mine după 9 luni, menționând ca și-l trece pe nume sa nu pot ieși din tara nu ca și ar dori copilu, este foarte violent și de fiecare data am fost bătută de fata cu copilul de multe ori la agresat și pe el, am certificate medico legale 2 ordine de protecție, ma judec ptr o custodie de 9 luni, acum după aproape 3 ani vine el cu pretenții ca are drepturi de tata, ți-l abandonezi după care vrei drepturi? *cu cele 2 ordine de protecție am fost din nou bătută de fata cu copilu. A adus martori mincinoși el este crezut si eu parca sunt invizibila, ce pot face? Unde sa mai merg să-mi caut dreptatea, liniștea mea si a micuțului meu, menționez ca este recidivist aici în România și de Spania fuge de pușcărie. De 2 ani nu a mai contribuit cu nimic ptr copil mam descurcat singura. Mai menționez ca el a plecat de la domiciliul meu și și a abandonat minorul.
Ultima modificare: Vineri, 8 Iunie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Floarea ianc , utilizator 18:35, 4 Iulie 2018
Eu cu ordin de protecție sunt urmărită și bătută pe strada din nou în prezenta minorului ptr ca el știe ca nu are lege și nici nu are ptr ca nu ia făcut nimeni nimic de câteva luni dosarul meu penal este în luna. Doamne cu ce greșim noi femeile sa suferim atât noi cât și micuții noștrii, eu vreau sa i dau educație aleasa nu sa plâng ca sora și bunicii lui pe la ușile politiei sau pe la Aiud.

Floarea ianc a scris:

Nu-și recunoaște copilu, nu participa cu absolut nimic la creșterea lui, locuieste am înțeles cu o alta concubina a 4 după mine, va dati seama nu duce copilu nici măcar la domiciliu bunicii duce un copil în necunoscut copil de 2.8 luni care este dependent de mama. Și la toate procesele în râde în data, sa ai tu în România asta 3 dosare penale 3 certificate medico legale, 2 ordine de protecție la primul am avut ambii adică eu și copilu și sa nu se facă nimic? Sunat la 112 de foarte multe ori și îți vorbesc ca la ultimii oameni dar de ce mai sunt puși în funcții? Sa fie lege în tara nu ca de aia mam făcut polițist. Mai menționez faptul ca am mesaje când sunt amenințată cu moartea, nu se tine cont nici de asta, ptr ca îmi spune, ca face c a făcut tatăl sau , a omorât-o pe mama lor ei fiind la vârste mici, eu nu vreau sa am soarta mamei lui ca am 2 copii de crescut.

Floarea ianc a scris:

Pai ce sa demanstrez ca sunt mincinoși odată ce judecătorul întreabă martora dacă cumoaste minora care de fapt e minor și multe altele, pai tu ca judecător nu ți dai seama? Recidivist este și a făcut aici pușcărie ptr, tarharii, furturi agresiuni, iar în 2011 a sechestrat și violat o minora, în Spania și a avut arest la domiciliu timp de 3 ani, acum ptr Spania este cautat ca a rapit, sechestrat, și bătut crunt o persoana, ia dat de făcut 4 ani și 9 luni, dar judecătoria Sibiu nu poate face apel sau ceva în Spania ptr a dovedi ca asa este?
Martonze a scris:

Demonstraţi că martorii lui sunt mincinoşi.Invocaţi articolul de lege din L. 272/2004 în care se arata ca motiv a autorităţii unice violenţa asupra copilului sau/şi a mamei şi neglijenţa.
Invocaţi şi faptul că e recidivist, depinde şi pentru ce a fost condamnat, fiindcă, de exemplu, un tâlhar poate fi considerat tată bun, un pedofil sau un consumator dr droguri are deja o problemă.

Este clar ca va trebuie din Sibiu un avocat bun care sa va reprezinte interesele. Un asa avocat știe ce are de facut si va poate ajuta. De exemplu sa ceara decăderea lui din drepturile parintesti urmare a violentelor la care va supune in fata copilului precum si a faptului ca lovește si copilul. Restul sunt teorii.
Ultima modificare: Duminică, 10 Iunie 2018
Petre Enache, Avocat
Noral ca am avut martori când am fost bătută cu copilu de fata el îl ținea în brate și mie îmi dădea pumni și picioare fără sai pese de martori

Petre Enache a scris:

Este clar ca va trebuie din Sibiu un avocat bun care sa va reprezinte interesele. Un asa avocat știe ce are de facut si va poate ajuta. De exemplu sa ceara decăderea lui din drepturile parintesti urmare a violentelor la care va supune in fata copilului precum si a faptului ca lovește si copilul. Restul sunt teorii.

Floarea ianc, utilizator
Angajați va un avocat bun din Sibiu.
Petre Enache, Avocat
Da asa trebui ca pe care o am vorbesc eu în locul ei, domnul avocat vreau sa va mai întreb ceva, este copilul meu pus în pericol punându-l de fiecare data la volanul mașinii lui, am făcut un film cu copilul meu lăsat singur la volan exista sau nu pericol sau tatăl se considera responsabil ținând cont ca pune un copil de 2 ani și 9 luni la volan pe drumurile publice de tot felul. Ce masuri sa mai iau ce pot face sa nu-l mai pună în pericol. Din cauza lui mi a căzut în cap de fata cu mine apoi să-l las singur doar cu el, am avut o grămadă de pericole, pe cine sa fac responsabil dacă va pari ceva copilul și cum se da ore de vizita provizorii pana la finalul procesului, menționez ca eu l-am dat dar în judecata nu el pe mine. Cum pot sa fac ca orele de vizita sa fie în prezenta mea, va rog ajutați-mă cu un răspuns la tot ce am scris. Mulțumesc din suflet.

Petre Enache a scris:

Angajați va un avocat bun din Sibiu.

Floarea ianc, utilizator

Alte discuții în legătură

Nu am primit răspuns,, ce pot sa mai fac, ajutați-mă. Floarea ianc Floarea ianc Am trăit în concubinaj 5 ani cu o persoana în acest timp el trăia în Spania și eu în ro. Nu am avut voie sa merg la el din cauza ca el alta relație ... (vezi toată discuția)
Custodie mariusss78 mariusss78 Bună ziua,am avut o relație de concubinaj de aprox 1 an de zile din care sa a născut o fetiță care acum are 6 luni,am ajuns sa punem pct relație acum o ... (vezi toată discuția)
Recurs la suplinirea acordului câștigat inutil. cum aș putea obține autoritatea părintească exclusivă? Enache Ana Enache Ana Buna seara acum 3 luni am castigat procesul de suplinirea acordului unuia dintre părinți pentru a scoate fata din țară problema este ca fostul soț ă ... (vezi toată discuția)