Nu-și recunoaște copilu, nu participa cu absolut nimic la creșterea lui, locuieste am înțeles cu o alta concubina a 4 după mine, va dati seama nu duce copilu nici măcar la domiciliu bunicii duce un copil în necunoscut copil de 2.8 luni care este dependent de mama. Și la toate procesele în râde în data, sa ai tu în România asta 3 dosare penale 3 certificate medico legale, 2 ordine de protecție la primul am avut ambii adică eu și copilu și sa nu se facă nimic? Sunat la 112 de foarte multe ori și îți vorbesc ca la ultimii oameni dar de ce mai sunt puși în funcții? Sa fie lege în tara nu ca de aia mam făcut polițist. Mai menționez faptul ca am mesaje când sunt amenințată cu moartea, nu se tine cont nici de asta, ptr ca îmi spune, ca face c a făcut tatăl sau , a omorât-o pe mama lor ei fiind la vârste mici, eu nu vreau sa am soarta mamei lui ca am 2 copii de crescut.
Floarea ianc a scris:
Pai ce sa demanstrez ca sunt mincinoși odată ce judecătorul întreabă martora dacă cumoaste minora care de fapt e minor și multe altele, pai tu ca judecător nu ți dai seama? Recidivist este și a făcut aici pușcărie ptr, tarharii, furturi agresiuni, iar în 2011 a sechestrat și violat o minora, în Spania și a avut arest la domiciliu timp de 3 ani, acum ptr Spania este cautat ca a rapit, sechestrat, și bătut crunt o persoana, ia dat de făcut 4 ani și 9 luni, dar judecătoria Sibiu nu poate face apel sau ceva în Spania ptr a dovedi ca asa este?
Martonze a scris:
Demonstraţi că martorii lui sunt mincinoşi.Invocaţi articolul de lege din L. 272/2004 în care se arata ca motiv a autorităţii unice violenţa asupra copilului sau/şi a mamei şi neglijenţa.
Invocaţi şi faptul că e recidivist, depinde şi pentru ce a fost condamnat, fiindcă, de exemplu, un tâlhar poate fi considerat tată bun, un pedofil sau un consumator dr droguri are deja o problemă.
Este clar ca va trebuie din Sibiu un avocat bun care sa va reprezinte interesele. Un asa avocat știe ce are de facut si va poate ajuta. De exemplu sa ceara decăderea lui din drepturile parintesti urmare a violentelor la care va supune in fata copilului precum si a faptului ca lovește si copilul. Restul sunt teorii.
Angajați va un avocat bun din Sibiu.