Va cred doamna scumpa însă am ajuns la saturație, mi e teama ptr viata mea și a copilului meu însă voi vedea ce se va hotărât pe 4 iulie și voi face și eu sute de ordonanțe prezidențiale și trimit peste tot și ii fac pe fiecare drept responsabili ptr viata mea și a copiilor mei, mai ales ca îmi amenință și fata cea mare de ceva timp, voi ajunge sa fac public prin toată mass media cazul meu cu probele toate ce le am și poate vreo televiziune va aduce experți unde poate mi se va face si mie dreptate, nu vreau sa mor cu ordinul de protecție în mana ca în multe alte cazuri, am copii chiar vor ca să aibă mama nu după ce nu mai sunt să meargă ambii copii în fata instantei ce a dat hotărârea sau mai bine zis condamnarea mea la moarte și sa le mulțumească ca au aparat un recidivist și criminal și mama lor zace în pământ.. Asa ceva este strigător la cer ca, mori cu legea în mana.
proastasatului a scris:
Doamna eu v-am spus parerea mea. Continuati, nu neaparat vizibil, sa strangeti probe pentru custodie unica. Mai devreme sau mai tarziu veti reusi. Copilul dvs nu trebuie sa sufere. Prezenta unui astfel de personaj nu are cum sa fie benefica.
El o sa va faca mizerii, eventual cereri prin instante sau politie, dar dvs ignorati-l, nu-i raspundeti la mesaje, vedeti-va de viata si adunati doveezi in liniste.
Veti scapa la un moment dat. Dar igonrati-l cat mai mult, nu va enervati, lasati-l pe el sa se dea cu capul singur de pereti, oricum probabil ca n-are nimic mai bun de facut.