avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 995 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Ce mai pot face? Doresc autoritate părintească ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Ce mai pot face? Doresc autoritate părintească exclusivă pentru că tatăl copilului meu este violent

Bună ziua, am și eu o întrebare, unde sa mai merg sa mi se facă dreptate. Am stat în concubinaj 5 ani, în acest timp el trăia în Spania cu altcineva eu aici în România, nu am putut să-l vizitez niciodată din cauza celeilalte, între timp am nascut un băiețel, el a vrut să-l avortez însă eu nu l am omorât, nu și la recunoscut copilul decat obligata de mine după 9 luni, menționând ca și-l trece pe nume sa nu pot ieși din tara nu ca și ar dori copilu, este foarte violent și de fiecare data am fost bătută de fata cu copilul de multe ori la agresat și pe el, am certificate medico legale 2 ordine de protecție, ma judec ptr o custodie de 9 luni, acum după aproape 3 ani vine el cu pretenții ca are drepturi de tata, ți-l abandonezi după care vrei drepturi? *cu cele 2 ordine de protecție am fost din nou bătută de fata cu copilu. A adus martori mincinoși el este crezut si eu parca sunt invizibila, ce pot face? Unde sa mai merg să-mi caut dreptatea, liniștea mea si a micuțului meu, menționez ca este recidivist aici în România și de Spania fuge de pușcărie. De 2 ani nu a mai contribuit cu nimic ptr copil mam descurcat singura. Mai menționez ca el a plecat de la domiciliul meu și și a abandonat minorul.
Ultima modificare: Vineri, 8 Iunie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Floarea ianc , utilizator 18:35, 4 Iulie 2018
Eu am scris în redacție la Simona Gheorghe pe adresa ei pe privat, a spus sa aștept toate răspunsurile și cu tot ce am sa merg sa prezint cazul, nu pot sa stau cu mâinile în San ptr copilul meu asta este clar, astăzi am fost și la inspectorul șef de la Sibiu în audienta, am la 2 posturi de politie 3 dosare penale și de atata timp nici măcar să-l cheme la audiere? Nu se poate asa ceva, cu politia și legile din România mori, este strigător la cer ce este cu tara asta, oameni buni protejați mamele și copiii nu va bateți joc de noi, ca și cei care au făcut legile au mame. Protejați ne nu încurajați recidiviștii și criminalii, lăsați copiii sa crească în liniște nu sa ajungă ca tatii lor. Este un strigat și un semnal de alarma sa fim și noi auzite.

Martonze a scris:

Stimată doamnă, dacă reuşiţi ca o televiziune să vă bage în seamă, anunţaţi-ne şi pe noi, suntem câteva mame în situaţia dvs. şi suntem ignorate. Aşa că sfatul d-nei proastasatului este cel mai bun.

Ultima modificare: Marți, 12 Iunie 2018
Floarea ianc, utilizator
Mai vreau să-mi răspundeți la o întrebare, tatăl copilului mea mia făcut ordonanță prezidențială ptr vizita minor preventiv pana în septembrie la soluționarea cazului. Întrebarea este poate face recurs și dacă face recurs ce șanse are sa ma atace, dl judecător a constatat din nou ca martorii lui sunt mincinoși, adică actuala lui concubina și fiica acestea care habar nu au de cazul meu. Iar următoarea problema este ca eu miam luat bilete ptr mine și copii în Bulgaria, problema este cum pot trece copilul granița, va rog ajutați-mă și îndrumați ma ce sa fac, va mulțumesc din suflet.
Mai vreau să-mi răspundeți la o întrebare, tatăl copilului meu mi a făcut ordonanță prezidențială ptr vizita minor preventiv pana în septembrie la soluționarea cazului. Întrebarea este poate face recurs și dacă face recurs ce șanse are sa ma atace, dl judecător a constatat din nou ca martorii lui sunt mincinoși, adică actuala lui concubina și fiica acestea care habar nu au de cazul meu. Iar următoarea problema este ca eu mi am luat bilete ptr mine și copii în Bulgaria, problema este cum pot trece copilul granița, va rog ajutați-mă și îndrumați ma ce sa fac, va mulțumesc din suflet.
Ultima modificare: Miercuri, 4 Iulie 2018
Floarea ianc, utilizator
Menționez ca ordonanță i a fost respinsa cu drept de recurs în 5 zile.

Floarea ianc a scris:

Mai vreau să-mi răspundeți la o întrebare, tatăl copilului meu mi a făcut ordonanță prezidențială ptr vizita minor preventiv pana în septembrie la soluționarea cazului. Întrebarea este poate face recurs și dacă face recurs ce șanse are sa ma atace, dl judecător a constatat din nou ca martorii lui sunt mincinoși, adică actuala lui concubina și fiica acestea care habar nu au de cazul meu. Iar următoarea problema este ca eu mi am luat bilete ptr mine și copii în Bulgaria, problema este cum pot trece copilul granița, va rog ajutați-mă și îndrumați ma ce sa fac, va mulțumesc din suflet.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu am primit răspuns,, ce pot sa mai fac, ajutați-mă. Floarea ianc Floarea ianc Am trăit în concubinaj 5 ani cu o persoana în acest timp el trăia în Spania și eu în ro. Nu am avut voie sa merg la el din cauza ca el alta relație ... (vezi toată discuția)
Custodie mariusss78 mariusss78 Bună ziua,am avut o relație de concubinaj de aprox 1 an de zile din care sa a născut o fetiță care acum are 6 luni,am ajuns sa punem pct relație acum o ... (vezi toată discuția)
Recurs la suplinirea acordului câștigat inutil. cum aș putea obține autoritatea părintească exclusivă? Enache Ana Enache Ana Buna seara acum 3 luni am castigat procesul de suplinirea acordului unuia dintre părinți pentru a scoate fata din țară problema este ca fostul soț ă ... (vezi toată discuția)