avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... citare martor-adresa incorecta
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

citare martor-adresa incorecta

buna ziua
aintr un proces penal am solicitat administrarea unei probe intre care citarea a 3 martori...2 dintre ele au fost audiate iar al treilea a fost citat si urmatorul termen va fi in iunie....acuma am observat ca am dat gresit adresa martorului...am gresit nr de casa.....
ce urmeaza acum? va fi citat iarasi cu corectarea adresei sau judecatorul va zice ca ati gresit si gata ..nu mai citam...sau ce....
Daca puteti lua legatura cu martorul si acesta se prezinta va fi audiat.In caz contrar la termen indicati domiciliul corect si o sa fie citat.
multumesc.
si inca ceva...acum am aflat ca martorul este in strainatet....pot sa solicit sa citeze un alt martor? sau se citeaza numai martorii care au fost admise in vederea administrarii probatoriului?
Puteti solicita daca faceti dovada ca locuieste in strainatate dar probabil instanta nu o sa -l inlocuiasca.In general inainte de a propune martori tb discutat inainte cu acestia pt a avea garantia ca se prezinta,ca sunt dispusi sa va ajute etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot chema ca martori la divort pe amanta sotului si pe alte persoane care stiau ca ma inseala? CristinaCC CristinaCC Evident, nu cred ca vreunul ar veni de bunavoie. Poate instanta sa-i oblige sa depuna marturie? Daca nu le cunosc adresa de domiciliu, ci doar adresa locului ... (vezi toată discuția)
Divort anditaru anditaru Astazi am depus actiunea de divort la judecatorie si doamna de la registratura a spus sa aduc pana la primul termen adresa unde poate fi citata parata,in ... (vezi toată discuția)
Divort zohnermariana zohnermariana As dori sa stiu daca inaintez divortul la judecatorie ,iar sotul ameninta ca nu se prezinta nici la mediere nici la divort, ce trebuie sa fac in acest caz?! (vezi toată discuția)