avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1103 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... proces suspendat
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

proces suspendat

Am avut un proces ce mi s-a suspendat din cauza ca nu am fost prezent. Am depus actiune, apoi raspuns la intampinare, dar nu am solicitat ca judecata sa se faca si in lipsa mea, pentru ca doream sa fiu prezent, insa nu am mai putut fi prezent.

Ce pot sa fac ca sa repun din nou pe rol actiunea suspendata in baza art, 411 cpc.
Trebuie achitata si o taxa de timbru judiciara pentru repunere proces pe rol (ridicarea suspendarii?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 20:15, 8 Iunie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, trebuie achitata jumatate din taxa pentru repunerea pe rol din cate tin eu mine...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces suspendat până la o nouă stăruință a părților, cu recurs pe toată perioada suspendării. ce înseamnă, trebuie să fac recurs sau trebuie să solicit judecarea cauzei în lipsă? SandraMaria03 SandraMaria03 Bună seara! Am avut azi un termen într un proces și nu m.am putut prezenta. Ca soluție au dat urmatoarea : conform articolului 411 aln 1 pct 2 se suspenda ... (vezi toată discuția)
Suspenda judecatii in cauzele de divort in temeiul art.242(1)punct .2 cod procedura civila catalina.p catalina.p "Suspenda judecata cauzei in temeiul dispozitiilor art.242(1)punct .2 Cod procedura civila, deoarece nici una din parti nu s-a prezentat la strigarea ... (vezi toată discuția)
Suspendarea cauzei. irevocabila ? gyandy gyandy Buna ziua.La hotararea data de instanta de recurs,recurs formulat dupa fond,eu am facut contestatie in anulare.Am depus motivele si am achitat taxa de timbru ... (vezi toată discuția)