avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 723 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna

Am divorțat acum o saptamana la notar ,avem custodie comuna,am stabilit exact când trebuie să vad copilul.numai ca fosta mea soție refuză să îl vad .si nu stiu cum sa procedez mai exact ce sa fac si cum sa fac sa il obțin.sa iau custodia totala.
Cel mai recent răspuns: Ionut3232 , utilizator 18:39, 10 Iunie 2018
Buna seara,
Notificati-o printr-un avocat sau executor judecatoresc si daca nu va lasa va adresati fie parchetului fie instantei si si unui executor
Va multumesc mult pt ajutor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot sa imi iau copilul de la tata? Ionela-georgiana Ionela-georgiana Buna ziua! Acum 2 luni eu si fostul meu sot am fost de acord sa divortam la notariat,de comun acord avem o fetita de 3 ani care a ramas in grija tatalui ... (vezi toată discuția)
Custodie comuna, ce drepturi si obligatii presupune? raluca.raileanu raluca.raileanu buna ziua. am divortat de fostul meu sot la notar in data de 13 iunie 2014.avem un copil de 6 ani si am fost de acord cu custodia comuna a acestuia. prin ... (vezi toată discuția)
Custodia minorului man15 man15 Sunt divortat de 7 ani si am un copil de 12 ani pe care trebuie sa il iau in luna august la mine, asa a hotarat judecatoarea in urma sentintei de divort, doar ... (vezi toată discuția)